Over

This is me!
Hi! Ik ben Noémie, woonachtig in Tienen en werkzaam als grafisch vormgever. Ik heb een passie voor papierwaren en creëer niets liever dan ontwerpen (huwelijksuitnodigingen, geboortekaartjes, visitekaartjes,..) waarmee ik mensen kan inspireren. Deze liefde voor papier komt door mijn grafische achtergrond, ik kan dan ook erg blij worden van mooi vormgegeven kaartjes, een originele agenda, jaarplanner of knappe bureau-accessoires.
A happy paper world


In het digitale tijdperk waarin we leven merk ik dat ik steeds meer waarde hecht aan een persoonlijke  boodschap, zoals een handgeschreven kaartje. Daar kun je mij echt blij mee maken!  En dat doe ik op mijn beurt ook voor jullie, met mijn eigen stationery webshop Le Chat Noir waar je terecht kunt voor de mooiste papieren blijmakertjes!

Stationery webshop

In de stationery webshop van Le Chat Noir vind je mooie, unieke en kwalitatieve papierwaren. Al deze producten zijn een verzameling van mijn favoriete stationery items. Voorlopig vind je hier postkaarten, weekplanners, kalenders, agenda's, potloden, paperclips, posters, babyboeken en notitieboekjes. In al deze producten is de passie van de ontwerpers voor hun vak terug te zien, en dat maakt het extra speciaal!

Heb je vragen, opmerkingen, tips of zie je je eigen producten hier graag terug? Stuur me gerust een mailtje via peetersnoemie@gmail.com

Liefs, Noémie
Le Chat Noir - a happy paper world