Betalen en verzenden

Betalen

U dient uw bestelling vooruit te betalen. U kunt hiervoor kiezen uit de betaalmethoden die tijdens het bestelproces op de website worden aangeboden. Le Chat Noir Design streeft ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Hiertoe is Le Chat Noir Design echter niet verplicht. De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na plaatsing van de bestelling, met uitzondering van huwelijks-of geboortedrukwerk (hier wordt levertermijn voor afgesproken). Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen de 30 dagen te leveren, wordt u daarover per e-mail op de hoogte gehouden en heeft u het recht uw bestelling kosteloos te annuleren. Het door u betaalde bedrag wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekeningnummer.

Betaalmogelijkheden:

- Bancontact

- Ideal

- Creditcard

Verzenden

Verzendingen binnen België:

Past je bestelling door de brievenbus, dan betaal je 1,95 euro verzendkosten.

Let op! Als u kiest voor deze verzendmethode moet u er rekening mee houden dat u geen track & trace code krijgt. Het is een goedkopere verzendmethode, maar daardoor niet traceerbaar. De webshop kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden als het pakket niet zou aankomen, dit is op eigen risico/keuze. Als het pakket zoekt geraakt op de post, als er beschadigingen zijn of andere problemen is de webshop hier niet voor aansprakelijk.

Voor een pakketje wordt 5,50 euro aangerekend.

Verzendingen naar Nederland:

Voor een pakketje wordt 7,50 euro aangerekend.

Bij een bestelling vanaf 75 euro zijn de verzendkosten binnen België gratis.

Levering

U kunt zelf de manier kiezen waarop uw bestelling wordt verzonden. Hiervoor dient u tijdens het bestelproces op de website een keuze te maken uit de verzendmethoden die u worden aangeboden. Alle pakjes worden vanuit Tienen verzonden met Bpost. Le Chat Noir Design is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes (bvb Kerstmis) bij Bpost. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is Le Chat Noir Design niet aansprakelijk. Alle producten worden met de grootste zorg verpakt zodat het risico op beschadiging zo miniem mogelijk is.

 

Moest je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren!